Чому штучний інтелект ніколи не замінить SMM-спеціаліста?

На момент 2023 року технології стали вражати своїми можливостями. А когось навіть лякати ними.

Якщо поставити себе на місце власників фабрик, заводів та великих фірм, не складно уявити, чому вони надаватимуть перевагу машині, яка працює 24/7, не вимагає підвищення та не запізнюється на роботу.

Наприклад, у 2019 році в компанії Amazon вже працювало понад 200 000 роботів.

Але давайте розберемось, наскільки реально штучному інтелекту замінити людину та чи варто про це турбуватись SMM-спеціалісту?

Так, ШІ навчився за хвилину генерувати шедеври мистецтва та музики, але вони завжди позбавлені емоційного взаємозвʼязку з людьми.Є професії, де надзвичайно важлива міжособистісна взаємодія та стратегічне мислення.SMM-спеціаліст — одна з них.

Штучний інтелект ніколи не зможе на основі довгого аналізу ніші та її конкурентів написати пост або придумати дизайн.Штучний інтелект не має досвіду у SMM, обізнаності в трендах та знайомств з творчими та сучасними людьми.Так, він здатний надати аналітичну підтримку та проаналізувати великі обсяги даних для ухвалення рішень, але людина залишається незмінною в здатності бачити можливості та оцінювати ризики.

Вже більше пів року в мережі усі говорять про так званий чат GPT, який може зробити за вас усю роботу.Від написання текстів і розробки концепції бренду до створення контент-плану тощо.Насправді, якщо ви користувались цим чатом, ви знаєте, що його можливості досить обмежені. Тексти, які він пише, зазвичай поверхні та універсальні.Штучний інтелект для більшості фахівців — допоміжний інструмент.

Але людину не замінить ніхто.Саме тому вам не варто розглядати ШІ як конкурента. Подібно до того, як пральна машина призначена заощаджувати наш час, ШІ так само дозволить вам зосередитись на творчому процесі!Насправді на сайтах з пошуку роботи тільки в Україні кожного дня з'являються + 100 вакансій для SMM-спеціалістів.Тільки уявіть, скільки всього вакансій зʼявляються в світі лише за годину!

Середній заробіток за ведення декількох проєктів в Україні складає 1000-1200$/міс.Звісно, за кордоном чек набагато вище.NewLook доводить та впевнено запевняє: ніяка машина не здатна замінити творчого, амбітного, активного та досвідченого спеціаліста.

А якщо ви завжди мріяли працювати з будь-якого куточку світа, знайомитись з цікавими людьми та заробляти так, що ліміт визначатиметься лише вами — тоді приймайте участь у вебінарі для SMM-спеціалістів від Іри Вахітової.Це буде найкращим стартом для тих, хто починає та інформативним поштовхом для тих, хто в цій сфері давно!До зустрічі!