Органічне просування. Як уникнути типових помилок?

Почнемо з того, що таке органічне просування.
Органічне або природнє просування в Instagram. Просування, яке відбувається завдяки взаємодіям з вашим профілем. Коментарі, лайки, репости, перегляд каруселі, затримка сторіс - впливає на охоплення та просуває ваш профіль/пост/сторіс в топи і рекомендації, обходячи конкурентів.

І сьогодні ми розкажемо, що може негативно впливати на просування вашого аккаунту!

1. Відсутні ключові слова

Ключові слова в біо/шапці = краще ранжування профілюПрофіль не буде отримувати органічні підписки, якщо потенційні підписники не зможуть вас знайти за ключовими словами!

2. Інтрига

Репост в сторіс перекритий емоджі, інтригуючі заголовки, які не відповідають темі написаного…Так, читач буде заінтригований, але зрозуміє, що його «тримають за дурня»і вам важливіші алгоритми, ніж аудиторія.

3. Різка зміна контенту

Читачі звикають до вашої подачі та візуального оформлення. Різка зміна контенту може спровокувати відписки.Це дуже помітно, коли змінюється SMM-ник.

4. Вирівнювання тексту

Завжди вирівнюйте текст по лівому краю. Вирівнювання по центру, робить його погано читабельним і знижує залученість аудиторії.

5. Масфоловінг

Не будемо розповідати про ризик потрапити в бан — скажемо, що це абсолютно безглузда дія.Замість того, щоб підписуватись на всіх — залиште цікавий та змістовний коментар під публікаціями, які читає ваша аудиторія.Цей метод принесе саме ваших цільових підписників

6. Взаємодія

Взаємодія з аудиторією до і після публікації дуже важлива — це піднімає активність.Так алгоритм бачить, що ваш допис цікавий і просуває його в рекомендації. Тому не лініться та обов’язково відповідайте на коментарі підписників.

Користуйтесь цими простими порадами та вже скоро побачите результат!