Сервіси для роботи в соцмережах

Сервіси для роботи в соцмережах

Активність в соцмережах - це регулярні публікації, цікавий візуальний контент, аналітика та багато іншого. На щастя, зараз є безліч інструментів, які полегшують роботу в Instagram та Facebook

Ділимося з вами нашою підбіркою:
Popster - аналіз постів та конкурентів у Instagram та Facebook;minter.io - аналітика аудиторії, відстеження конкурентів по хештегам;Morecom - моніторинг коментарів, згадок та повідомлень у Instagram;Instahero - моніторинг облікового запису, аналітика підписників, чистка облікового запису від ботів;
SMMbox, Pianoly, Content office - планування контент-плану.

Тексти та шрифти:
Google Fonts - дозволяє підібрати та завантажити різні шрифти на всі випадки життя.1001Fonts - бібліотека шрифтів (понад 15000). Зручна навігація – шрифт можна вибрати за розміром, типом, темою, дизайном і т.д.Fontstruct - дуже простий інструмент, дозволить створити власний шрифт. Малювати можна різними фігурами.

Таргетована реклама:
Tooligram - пошук цільової аудиторії по облікових записах конкурентів, хештегам, геолокації, ключовим словам;Publer - аналіз роботи конкурентів, моніторинг реклами в соцмережах;Smartcomment - моніторинг реакції користувачів: відстеження коментарів, згадок.

Дизайн:
Behance - галерея найкращих креативних робіт усіх фотографів, дизайнерів та ілюстраторів. Ідеальний сервіс для натхнення;Pexels.com - стокові фото та відео для створення дизайнів, креативів, пошуку референсів;Webgradients - найбільший каталог градієнтів для фото чи під текст.

Якщо ти замислюєшся над роботою SMM-спеціаліста, приходь на практикум від Іри Вахітової та дізнавайтя деталі!