ТОП-7 ДОДАТКІВ, ЯКІ ЗЕКОНОМЛЯТЬ ЧАС ТАРГЕТОЛОГАМ ТА SMM- СПЕЦІАЛІСТАМ

Бувало у вас таке, що часу не залишається навіть доїсти вчорашній бутерброд, дедлайн вже на носі, тім-лід 5 хвилин записує голосове повідомлення і ти розумієш, що справи кепські?Напевно, кожен діджитал-спеціаліст знає це відчуття, коли тобі дуже потрібен помічник.Сьогодні команда NewLook зробила для вас добірку таких помічників-додатків, які зроблять ваше життя — легше, а роботу — професійніше!

  1. TOME. Дуже крута програма, яка робить презентації. Багато шаблонів, зручний інтерфейс. Так, існує щось окрім Power Point :)
  2. Beautiful.ai. Також програма для створення презентацій. Програма робить увесь процес роботи набагато легшим, створюючи дизайн, який чіпляє око.
  3. Chat GPT. Так, про нього вже сказали усі, і треба бути дуже ледачим, щоб його не спробувати. Але чат GPT - дійсно корисна річ. Коли вам бракує ідей, потрібна допомога і ви не знаєте, в чому саме. Просто задайте питання.
  4. Jasper. Цей додаток буде корисним для усіх, хто займається копірайтингом у соц.мережах. Інструмент має безкоштовну версію, дуже зручний у використанні, закриває такі задачі, як: написання постів, email-повідомлень, розсилок та інше.
  5. Let’s Enhance.io. Погана та неякісна картинка — одна з найприкріших ситуацій, яка може статися з SMM-спецвалістом. Цей інструмент на основі AL-алгоритмів може сильно покращити якість зображень. Він максимально витягує якість без Photoshop.
  6. DALL-E. Цей додаток вже став класикою використання графічного редагування. Картинки, що генеруються у безплатній та платній версіях, відрізняються якістю. Але навіть безплатна версія дійсно дає результати, і з точки зору генерації та покращення — ефективно працює.
  7. Hootsuite Insights. Останнє за номером, але не за значимістю. Розробники цього сервісу моніторингу одні з перших серед лідерів світового ринку впровадили AI-алгоритми саме для того, щоб виявляти тональність: про що говорять, як пишуть, що мають на увазі. Використання саме таких можливостей, таких кодів – це те, що є вкрай важливим і вагомим у цій історії.

Сподіваємось, ці помічники у онлайн світі дійсно допоможуть вам зекономити час та зробити вашу роботу якісною та більш професійною.Це лише маленька частина корисної інформації від NewLook!Хочете читати більше? Легко! Для цього треба лише підписатись на наш інстаграм: https://www.instagram.com/newlook.smm/До зустрічі у наступній статті!