Оновлення Інстаграм та нові функції, про які ви повинні знати!

Інстаграм, як соціальна мережа, розвивається, змінюється та модифікується кожного дня.Іноді ми можемо навіть не встигати за оновленнями та появою нових функцій мережі, бо ніхто не попереджає нас про зміни!Але команда NewLook завжди слідкує за оновленнями алгоритмів, новими функціями та змінами у соціальних мережах.Зазвичай, першими оновлення приходять до таких країн, як: Велика Британія, США, Канада, Нова Зеландія та Ірландія, а вже потім поступово з’являються в Україні.

Отже, ловіть нові функції Інстаграм, які ви могли пропустити:

  1. Карусель тепер гортається сама, як в Тік-Ток. Дрібниця, а приємно!
  2. Була помічена можливість залишати фото в коментарях! Чекаємо на нову хвилю якісних мемів!
  3. Найкорисніше із оновлень — це можливість додавати до 5 посилань в шапку профілю. Функція запрацювала ще не у всіх, тому комусь треба трохи почекати.
  4. Оновлення у функціоналі Рілз. З’явилась дужка, яка показує тривалість відео. З нею набагато зручніше розуміти довжину відео!
  5. Також у Рілз тепер з’явилось більш зручне редагування відео відносно аудіо-дорожки
  6. Більше не треба шукати нові тренди Рілз! Бо тепер ми маємо з ними нову вкладку. Ви можете перевірити, чи з’явилась вона вже у вас. Просто шукайте у вкладці «Професійна Панель» — «Перевірити тренди», і вуаля! Тепер жоден тренд не пройде повз вашої уваги!
  7. Подарунки авторам Рілз. У користувачів з’явиться можливість надати грошову підтримку автору у вигляді віртуального подарунку. Оновлення ще тільки тестується у деяких країнах. Чекаємо на нього і у нас!

Для того, щоб інстаграм залишався найпопулярнішою соціальною мережою у світі, розробникам необхідно оновлювати мережу ледь не кожного тижня/місяця, щоб користувачам було завжди зручно та цікаво їй користуватися.Саме тому сфера SMM ніколи не стоїть на місці і разом з Інстаграм невпинно розвивається.Якщо ти завжди мріяв потрапити у світ діджитал-професій та співпрацювати з креативними, сучасними та цікавими людьми — ми запрошуємо тебе на безкоштовний майстер-клас для SMM-спеціалістів! Безліч професійної інформації, корисних знайомств та перспектив для майбутньої роботи чекають на тебе!Якщо ти розвиваєш сторінку власного бізнесу, або ти експерт, який просуває свої послуги онлайн, наш майстер-клас «ІнстаБізнес: як подвоїти кількість клієнтів та продажів» просто must have для тебе!Реєструйся, одразу забирай бонусний чек-лист, приходь на ефір та отримуй користь!А щоб бути в курсі останніх новин Інстаграм та його трендів — підписуйся на наш Інстаграм!До зустрічі!