Як діджитал-спеціалісту створити власний бренд з 0?

У 2023 році кількість впливових та великих брендів стає все більше і маленьким бізнесам треба швидко адаптуватись до темпу сучасного світу.Діджитал-спеціаліст, який працює у сфері маркетингу, має безпосереднє відношення до метаморфози маленького бізнесу у великі та прибуткові бренди, які згодом будуть знати всі.Сьогодні команда New Look розповість вам про найважливіші кроки на шляху до створення бренду

Перший крок: створення стратегії бренду.Це лакмусовий папір, який розповість аудиторії про те, що це за бренд, хто його започаткував та як він буде поводитись та стояти за себе у суворому світі бізнесу та конкуренції.Якщо ви SMM-спеціаліст, то стратегія для соц. мереж може бути однією з ваших зон відповідальності.Ретельно продумайте: для кого був створений бізнес, як виглядає ваш потенційний клієнт, які в нього є “болі” та бажання.

Тільки грамотно сформував картинку цільової аудиторії, ви можете створити стратегію, яка буде працювати.

Другий крок: це розробка айдентики бренду для залучення ідеальної аудиторії. Мета цього кроку – показати “особистість” бренду: як він виглядає, веде комунікацію та поводиться на ринку.Як ви бачите, усе зводиться до того, як ваш бренд буде сприйматись аудиторією та що він їй дасть.Розповідайте більше в соц.мережах про деталі роботи та внутрішні процеси. Наприклад, якщо ви просуваєте бренд свічок, розкажіть підписникам про ідею створення бренду, його обличчя та мету. Чим ваші свічки відрізняються від інших та навіщо ви існуєте на ринку.

Третій крок: використовуйте маркетинг на повну. Цей спосіб просування потрібен нам для того, щоб розповсюджувати обізнаність про бренд та помістити потрібний продукт перед потрібними людьми.Використовуючи ці 3 кроки з маленькими бізнесами, ви будете вдало та впевнено йти від стратегії до впровадження.

Але пам'ятайте, що стратегія буде вдалою лише в тому випадку, якщо вона перетворилась на дію та ожила.

Четвертий крок: аналізуйте вдалість рекламних кампаній. Що спрацювало та викликало більше емоцій ніж зазвичай, а що залишило вашу аудиторію байдужими. Помилки – це наші вчителі та найкращі друзі, бо саме вони коригують нашу стратегію.

П'ятий крок: Переконайтеся, що ви доносите один і теж самий посил до своєї аудиторії кожного разу, тому що більшість власників бізнесу втомлюються постійно говорити про посил та ідею свого бізнесу ще задовго до того , як аудиторія його помітить.Задача маркетолога та SMM-спеціаліста – нагадувати про важливість мети та посилу бренду.New Look нагадує: необхідно використовувати кожний з пунктів задля вдалого результату та завжди працювати на 100%.

І саме так ви станете професіоналом найвищого рівня, до якого будуть звертатись маленькі бізнеси з метою масштабування.

А спеціально для тих, хто має власний бізнес та бажає масштабувати його та навчитись заробляти онлайн, ми створили курси, які допоможуть вам вийти на новий рівень доходу!New Look запрошує вас дізнатись більше про світ маркетингу та його можливості та завітати на наш безкоштовний майтер-клас від Ірини Вахітової! Не упустіть свій шанс змінити майбутнє!